Pro-Partner

Pagina afdrukken

Gezocht MBI'er in holding

Dossiernummer:
PP 120512
Type onderneming:
Participatie en financiele markten
Korte omschrijving:
Pro-Partner zoekt een MBI'er die als vennoot toetreedt en een meewerkend compagnon wordt in een holding van waar uit in enkele bedrijfsprojecten en deelnemingen wordt geparticipeerd. De holding is leading en ondersteunt met management en toezicht.

De holding neemt in enkele bedrijven en bedrijfsprojecten deel. Deze bedrijfsprojecten zijn geselecteerd op de intertessante verhouding van laag risico, vereiste investering, cashflow en waardeontwikkeling. Het zijn de 'krenten uit de pap' op basis van een strenge selectie op basis van genoemde criteria.

Wij zoeken een vennoot met financiële en/of management ervaring. De vennoot zal één of meerdere projecten leiden of ondersteunen op basis van een gezamenlijk ontwikkeld strategisch plan.

Doelstelling is de bedrijfsprojecten te laten groeien. Hiermee groeit de cashflow en de ontwikkeling van de deelnemingen in waarde. Deze waarde kan gerealiseerd worden door verkoop van de bedrijfsprojecten of het laten instromen van 'derden' aandeelhouders. Nieuwe bedrijfsprojecten worden weer aangegaan.

De financiële inbreng bedraagt Euro 250.000,-.
Aantal medewerkers (cat):
Varierend 5-30 mdw.
Regio:
Nederland
Indicatievraagprijs:
Eigen vermogen Euro 250.000,-

Nieuwsbrief

    
Pro-Partner Intermediair