Pro-Partner

Pagina afdrukken

Pro-Partner biedt MKB-er en MBI-er risicodragend kapitaal

Pro-Partner introduceert per 2011, in samenwerking met CapitalPlus, een nieuwe en aanvullende service voor de MKB ondernemers. Niet alle banken en investeringsgroepen draaien de kraan dicht. Er is een groep van financiële instellingen die nog in de markt zijn om te investeren en te (her)financieren. Pro-Partner vormt in samenwerking met CapitalPlus een efficiënt bruggenhoofd tussen de MBK ondernemer en deze gezonde financiële partijen.

Met name de uitbreiding en versterking van het eigen vermogen is vanuit kapitaal injecties meer dan een goed alternatief voor ontbrekende of zich terugtrekkende bankkredieten.

Financiering van uw bedrijfsoverdracht

Deze Pro-Partner Intermediaire service biedt de MKB ondernemer, die eigenlijk de onderneming in deze periode al wilde overdragen, de ruimte om de recessie door te komen en zo alsnog een reële waarde te realiseren. Op dit moment vaak het beste alternatief.

U wilt uw onderneming overdragen? In deze tijden van ernstige recessie en een belemmerende bankcrisis worden vele overdrachten en overnames uitgesteld. Elke MKB ondernemer taxeert de toekomst. Dit betekent niet dat er voor de MKB ondernemer geen dringende vraagstukken op tafel liggen. Investeringen zijn aangegaan, banken lijken de kraan steeds verder dicht te draaien. Wat gisteren nog mogelijk was, is vandaag niet meer mogelijk. De MKB ondernemer ziet door de bomen het bos niet meer. Na één, twee keer de neus stoten bij een financieringsaanvraag laat men deze optie varen.

Toch moet u verder.

 

De Pro-Partner Intermediaire Service biedt de mogelijkheid om een figuurlijk voorschot op de verkoop/overdracht van uw onderneming te nemen. Dit kan in de vorm van een herfinanciering van uw onderneming zodat u beschikt over extra liquiditeit. 'Cash is king' tijdens de recessie. De MKB ondernemer weet hier zijn voordeel mee te doen. Het geeft de MKB ondernemer vaak ook in privé wat meer ruimte.

De Pro-Partner Intermediaire service biedt daarnaast ook 'human resources'. Wilt u af van de dagelijkse zakelijke beslommeringen? Wilt u uw geplande extra vrije tijd opnemen? Wilt u uw onderneming op afstand aansturen? Wij kunnen op flexibele basis voor geschikt management zorgen die met ervaring en inzet op de winkel past.

Een combinatie van de voornoemde services (capital & human resources) is ook mogelijk en geven u bij uitstek een gevoel van - en een voorschot op - de verkoop van uw onderneming. Het is daarom ook voor u wellicht het beste alternatief in plaats van nu in een moeilijke markt uw onderneming overdragen of minder gemotiveerd doorgaan. Dit gaat op dit moment bijna altijd ten koste van een reële waarde, opbrengst of resultaten.

Wilt u meer weten en geheel vrijblijvend een afspraak maken? ...

Capital Partner


Nieuwsbrief

    
Pro-Partner Intermediair