Pro-Partner

Pagina afdrukken

Starters krijgen kans bij Pro-Partner

In deze tijden van economisch herstel is de roep om ondernemers sterker dan ooit. Iedereen beseft weer dat het ondernemen de kurk is waar de Nederlandse economie op drijft. De recessie, nu in unieke combinatie met de bankcrisis, heeft het voor starters er niet eenvoudiger op gemaakt. Een echte ondernemer gelooft echter dat in elke bedreiging ook een kans zit en heeft het overleefd. Dat scheidt de ondernemers van de niet ondernemers.

Er ontstaan nu weer nieuwe mogelijkheden en markten voor de startende ondernemer. Het Pro-Partner starters programma bewijst dit.

Heeft u een businessplan, concept of innovatieve uitvinding 'ready to market' maar ontbreekt het u aan kapitaal? Dit is de kans om uw initiatief voor te leggen aan de ondernemende mensen van Pro-Partner.

 

Uw plan wordt open en duidelijk beoordeeld. Op basis van deze beoordeling krijgt u de mogelijkheid uw businessplan te verdedigen. Wellicht behoort uw businessplan tot één van de 'winners' en kunt u met ondersteuning starten aan de realisatie van uw droom.

Bent u een startende ondernemer of een ondernemer met een unieke mogelijkheid? Reageer dan naar starters@pro-partner.nl. U ontvangt dan binnenkort een email retour met het reglement en procedure.


Nieuwsbrief

    
Pro-Partner Intermediair