Pro-Partner

Pagina afdrukken

Gezocht compagnon (MBI) om bedrijf over te nemen

Pro-Partner Participatie wil graag met één of enkele compagnons of wel 'executive partners' samenwerken om de unieke en lucratieve mogelijkheden op de overname markt te benutten.

Pro-Partner Participatie stelt zich hierbij ten doel om gezonde en kansrijke initiatieven (bijvoorbeeld een onderneming of een bedrijfspand) over te nemen en voor onbepaalde tijd lucratief te exploiteren en te beheren.

Pro-Partner Participatie kan ook fungeren als een (tijdelijk) bruggenhoofd van de oud-eigenaar naar de nieuwe eigenaar of als de initiatiefnemer. Vanuit deze functies creëert Pro-Partner Participatie in samenwerking met de compagnon een toegevoegde waarde. Het moment van verkoop (exit) kan dan na circa één jaar of korter volgen. Hierna wordt uitgekeerd en georiënteerd op een nieuwe profijtelijke deal.

Als compagnon bepaalt u zelf in welk project u samen met Pro-Partner stapt, bijvoorbeeld een productie- of handelsonderneming, een bedrijfspand of een combinatie.

 

Ook bepaalt u of u hierin een leidende rol, een actieve rol of een uitsluitend participerende rol wilt spelen.

De compagnon dient te beschikken over een eigen vermogen van minimaal Euro 50.000,- á Euro 100.000,-. Een groter eigen vermogen biedt vanzelfsprekend meer mogelijkheden. Pro-Partner investeert met u mee.

Wilt u een afspraak maken? Lees meer ...

Pro-Partner compagnon-together


Nieuwsbrief

    
Pro-Partner Intermediair